OBS!
LÄMNINGS-OCH HÄMTNINGSTIDER:

Måndag-Fredag:
8.00-11.00 & 15.00-19.30
Lördagar STÄNGT
Söndag:
8.00-11.00 & 15.00-19.30
 
Alla röda vardagar och aftnar
 även Skärtorsdag  STÄNGT


Bokning

När du har bestämt dig för att lämna ditt djur hos mig så skickar du först bokningsförfrågan via SMS me det datum det gäller.
Då kommer jag att behöva lite uppgifter på var jag kan få tag på dig under din semester, om djuret är försäkrat och om det är något annat jag behöver veta för att kunna ta hand om ditt djur på bästa möjliga sätt.
 
Till pensionatet tar du med dig djur och pellets. Även hus till marsvin och om ni vill ha något annat i buren! Hö, strö och grönsaker står jag för.
 
Uteburar (9 st dubbel, 31 st enkel) godkända för 2 st kaniner i varje bur.
Inneburar (25 st) finns att låna för er som har kaniner och marsvin som bor inne.
Kaniner bor ute hos mig på sommaren!
 
Dubbelburarna är i första hand till för 2 kaniner som bor ihop, men i mån av plats så placeras även ensamma kaniner i dubbelburarna!
Helst vill jag bara ha 1 kanin i enkelburarna men de är godkända för 2 st kaniner upp till 3 kg/st. OBS! Endast kaniner och marsvin som bor ihop vanligtvis sätts i samma bur, INGET djur placeras ihop med något annat djur!!!
 
Lämnar du in en fågel eller hamster tar du med dig djuret i dess bur och maten den äter. Bursand, strö och tvättsand håller jag med.
 
ALLA MEDTAGNA BURAR MÅSTE VARA ENLIGT MÅTTREGLER SOM FINNS FÖR DET SPECIFIKA DJURET SOM BOR I DEN! KOLLA PÅ NÄTET, DJURAFFÄR ETC VAD DET ÄR SOM GÄLLER FÖR DITT DJUR. MINA TILLSTÅND KAN DRAS IN OM DETTA INTE FÖLJS OCH DÅ KAN INGEN AV ER FÅ HJÄLP!
 
Vid storhelger, lov och sommartid är det klokt att boka i tid, då det är stort tryck vid dessa tidpunkter.

Viktig information

Inga lämningar och hämtningar sker på LÖRDAGAR!
Detta för att jag ska få 1 ledig dag i veckan, djuren kommer givetvis att få sin skötsel ändå! Lördagar svarar jag ej i telefonen, endast sms eller mail kommer att svaras på när jag hinner!!
 
Lämning och hämtning sker enligt överenskommelse. Vissa dagar endast kvällstid.
Detta för att jag skall ha möjlighet till att ta hand om er och ert djur på bästa möjliga sätt. Vänligen ring inte efter 20.00 då mina barn och resten av familjen sover.
 
Jag kommer inte att svara i telefonen FÖRE 8.00 eller EFTER 20.00.
Vid ej svar lämna meddelande med namn och nummer så ringer jag upp så fort jag har tid! RINGER EJ UPP UTAN LÄMNAT MEDDELANDE!